Noutati

Cea mai buna trotineta electrica

Cea mai bună trotinetă electrică: e-Twow Booster

Caracteristici:

Autonomie: 35 km

Timp încărcare baterie: 2 h

Viteză maximă: 30 km/h

Sarcină maximă: 110 kg

Greutate: 10,8 kg

Consum: 7,5 W/km (4 lei/1.000 km)

Alte specificații:

Frâna magnetică cu sistem KERS

Funcție cruise control

Funcție kick-start (sistem protecție pornire)

Roți fără aer

Suspensie reglabilă față spate

Ghidon reglabil pe înălțime

Senzor lumini

Se pliază și încape foarte ușor în porbagajul mașinii

Frână de urgență spate

Despre trotineta electrică e-Twow Booster

Produsă după un concept inovator de un startup românesc la Craiova, e-Twow Booster este extrem de ușor de condus, practic tot ce trebuie să faci este să apeși butonul de pornire și ești gata de drum.

Faptul că se produce în România este un avanataj pentru publicul din România, deoarece livrarea este gratuită și fără nicio taxă vamală în țară.

Cea mai ușoară trotinetă electrică construită vreodată, e-Twow Booster este în același timp și cel mai rapid model de trotinetă raportat la greutatea sa.

Trotineta ajunge foarte repede la viteza de 30 km/h și are o autonomie de 35 km cu o încărcare completă, suficient pentru a te deplasa o zi întreagă într-un oraș mare sau de acasă la lucru și înapoi.

În plus, încărcătorul trotinetei, care arată exact ca un încărcător normal de laptop, are undeva în jur de 200/300 de grame și poate fi foarte ușor luat cu tine.

Bateria se încarcă complet în aproximativ 2 ore (asta dacă a fost complet descărcată) iar ledul de pe încărcător îți indică dacă încărcarea este terminată, în momentul în care se schimbă din roșu în verde.

Cum se conduce trotineta electrică e-Twow Booster

Trotineta e-Twow Booster are un sistem ingenios de siguranță la pornire numit kick-start, special gândit pentru a preveni accidentele care pot apărea dacă apăsați din greșeală maneta de accelerație stând pe loc.

Datorită acestui sistem, este necesară o ușoară împingere a trotinetei înainte de apăsarea accelerației pentru a ca motorul să intre în funcțiune.

De aici, lucrurile sunt extrem de simple, dar și foarte plăcute.

Pe ghidonul trotinetei electrice avem două manete, în dreapta este accelerația, iar în stânga frâna, astfel că trotineta este la fel de ușor de condus ca o mașină cu cutie automată, însă senzația este mult mai tare.

Frână, accelerație și reglarea direcției este tot ce trebuie să faci. Pentru un plus de siguranță, e-Twow Booster are și frână pe spate la fel ca la trotinetele obișnuite.

Ecranul din mijloc îți indică în permanență viteza de deplasare, dar și nivelul de încărcare al bateriei în procente, kilometrii parcurși de la pornire și temperatura de afară.

Bineînțeles, e-Twow Booster se poate conduce și în stilul “manual”, dând la picior, dacă ai rămas fără baterie, însă nu o să-ți dorești să faci asta, odată ce vei vedea cât de tare este să conduci o trotinetă electrică.

Vei vrea să iei un taxi până la destinație sau să mergi pe lângă ea, mai degrabă decât să „dai la talpă”, însă acest lucru este puțin probabil să se întâmple dacă urmărești indicatorul de kilometri parcurși.

De ce este e-Twow Booster cea mai bună trotinetă electrică?

Sunt foarte multe de spus și de scris despre trotineta electrică e-Twow Booster pentru a înțelege de ce este cea mai bună trotinetă electrică din lume.

Aici sunt cele mai importante 7 capitole la care e-Twow Booster este mult peste celelalte trotinete electrice de pe piață și implicit, 7 motive pentru care este cea mai bună trotinetă electrică pentru adulți pe care o puteți cumpăra la ora actuală.

Să începem!

# 1 Este foarte ușoară și implicit foarte ușor de condus

e-Twow Booster este ușor de condus și de manervat trotinetă electrică de pe piață, datorită faptului că este foarte ușoară dar și a felului ingenios în care a fost construită.

 Aceasta este un mijloc ideal de deplasare spre job, într-un oraș aglomerat, dar și pentru rezolvat probleme în oraș la ore de vârf când acesta este sufocat de mașini.

Practic, nici nu o simți, senzația este de plutire pe drum, ca și cum ai zbura pe covorul lui Aladdin, ceea ce e foarte tare.

Asta și datorită suspensiilor față spate reglabile care își spun cuvântul, dar și frânei magnetice care face încetinirea foarte fină și chiar plăcută.

Pentru un plus e confort și stabilitate, ghidonul trotinetei se poate regla pe două nivele de înălțime, astfel că ea poate fi condusă atât de copii (Atenție! Copii peste 12 ani!) cât și de persoane mai înalte.

  • Pe scurt: e-Twow Booster este practică, ușor de condus și extrem de confortabilă.

# 2 Este cea mai rapidă trotinetă electrică raportat la greutatea sa

În al doilea rând, trebuie să înțelegeți că trotineta electrică e-Twow Booster nu este de jucărie, adică te duce, și nu oricum ci cu viteză destul de mare.

Deși pare o jucărie drăguță, e-Twow Booster prinde viteza maximă de 30 de km la oră, pe care îi simți pe o trotinetă, asta e clar.

Acesta este și motivul pentru care nu este recomandată copiilor, tocmai pentru că nu este de jucărie, ci un adevărat mijloc de transport eco.

Pe lângă asta, duce o sarcină maximă de 110 kg, asta înseamnă că poate transporta și oameni “cu greutate” fără probleme, dar, inevitabil asta înseamnă un consum mai mare și o descărcare mai rapidă a bateriei.

Practic, cu cât ești mai ușor, cu atâta crește autonomia bateriei și te poți deplasa mai mult cu o singură încărcare. Având în vedere cât este de tare, vei vrea să ții dietă numai pentru câțiva km în plus pe trotinetă.

  • În concluzie: e-Twow Booster merge cu viteză mare și duce greu!

# 3 Cea mai fiabilă trotinetă electrică

Al treilea motiv pentru care e-Twow Booster este cea mai bună trotinetă din lume este fiabilitatea.

Roțile pline, motorul electric încastrat în roata din față, bateria bine montată sub podea fac din e-Twow Booster trotineta electrică ideală.

Practic nu ai cum s-o strici, roțile nu se pot sparge sau desumfla fiind pline.

e-Twow Booster merge și pe drum mai rău, pe pietriș sau nisip și chiar și prin apă (de până la 4 centimetri înălțime), însă nu este făcută special să meargă pe drumuri neasfaltate, deci, dacă țineți la ea, alegeți drumul bun.

Trotineta urcă o pantă de 25 de grade înclinație fără probleme.

În cazul în care ați căzut cu ea și anumite părți s-au rupt și necesită înlocuire, acest lucru se face foarte simplu.

Având în vedere că e-Twow Booster este o trotinetă electrică românească, tot ce aveți de făcut este să o trimiteți în service-ul de la Craiova prin curier, iar după reparație, o primiți înapoi tot prin curierat.

Trotineta se pliază în două foarte ușor într-o formă foarte compactă și astfel ocupă foarte puțin spațiu, fiind ușor de transportat în portbagaj și luat în vacanță.

e-twow trotineta electrica pliata cea mai buna

Ce altă metodă mai bună să vizitezi un oraș nou decât pe o trotineta electrică? Merită încercat!

  • În două cuvinte: fiabilitate maximă, ușurintă în transportat și service rapid.

# 4 Consum aproape ZERO

Un alt punct forte pentru care e-Twow Booster este cea mai bună trotinetă electrică de pe piață este că merge, practic… GRATIS!

Consumul trotinetei este estimat la 4 lei pentru 1.000 de km parcurși ceea ce înseamnă un cost de 100 de ori mai mic decât pentru o masină cu combustibil.

Cu alte cuvinte mergi aproape gratis prin oraș, în plus, vei face economii la benzină sau la banii dați pe taxi, dacă ieși la o bere cu prietenii.

Hai să facem un mic calcul.

O mașină de clasă medie are un consum mixt de 7,5 litri în oraș, adică la o sută de km parcurși, costul combustibilului se ridică la 37,5 lei, dacă prețul unui litru de combustibil este 5 lei.

Asta înseamnă că după aproximativ 9000 de km parcurși cu e-Twow Booster vă scoateți investiția completă în trotineta electrică.

  • În concluzie: consum minim și posibilitate de întoarcere a investiției!

e-twow-booster-electric-scooter-36

# 5 Inovații tehnologice de ultimă oră

Unul dintre aspectele care fac din e-Twow Booster cea mai bună trotinetă electrică îl reprezintă inovațiile tehnologice pe care le folosește.

Ați ghiciti bine, acestea nu se limitează doar la aspectul eco-friendly al motorului electric, bine integrat în roata față a trotinetei.

Probabil cea mai interesantă tehnologie pe care trotineta e-Twow Booster o folosește este inovația KERS, prescurtarea de la Kinetic Energy Recovery System.

KERS este un sistem folosit și în Formula1 care face ca energie kinetică a unui vehicul în mișcare să se recupereze în momentul frânării.

Asta înseamnă că, cu fiecare frânare, trotineta își reîncarcă bateria cu energie pentru a putea fi folosită din nou în momentul accelerării. Și asta este foarte tare!

A doua cea mai ingenioasă tehnologie pe care o folosește e-Twow Booster este funcția Cruise Control și anume un sistem care îți permite să menții o viteză constantă dorită, fără a mai ține apăsată maneta de accelerație.

Funcția Cruise Control se acționează foarte simplu prin apăsarea de două ori consecutiv a manetei de accelerație atunci când sunteți la viteza dorită.

După ce luați mâna de pe accelerație, trotineta continuă să se deplaseze cu viteza dorită fără să mai fie nevoie să țineți accelerația apăsată. Tot la fel de ușor se poate dezactiva.

Funcția kick-start este un sistem de protecție la pornire care face ca accelerația să cupleze doar după ce ai dat un push trotinetei.

Asta înseamnă că trotineta nu demarează prin simpla apăsare a manetei accelerație în cazul în care o apeși din greșeală, fără să fi urcat pe ea și o împingi puțin înainte. Pornirea kick-start de asemenea se poate dezactiva sau activa din meniul trotinetei.

O altă funcție inovatoare este senzorul de lumină care face ca farul trotinetei e-Twow Booster să se aprină automat la lăsarea serii sau în condiții de lumină redusă.

Simplu de setat și atât de util.

  • Altfel spus: tehnologii și funcții inovatoare toate în aceeași trotinetă.

# 6 Opțiuni de culoare și accesoriie-twow trotineta electrica

Designul trotinetei este cât se poate de minimalist, cu o mare atenție la utilitate în primul rând, dar fără să facă rabat la aspectele estetice ale sale.

Trotineta electrică este disponibilă în 4 nuanțe și anume alb, negru, gri și verde, oferindu-ți astfel opțiuni în ce privește alegerea look-ului.

Pe lângă această opțiune importantă de design, e-Twow vă pune la dispoziție și o serie de accesorii foarte utile, special create pentru această trotinetă.

Vorbim despre cureaua de umăr, care îți permite să transporți trotineta pliată pe umăr, suportul de telefon, o geantă tip troler pentru a duce trotineta pliată pe roți și o geantă mai mică pentru încărcător.

  • În două cuvinte: 4 culori disponibile și o gamă variată de accesorii!

# 7 O senzație extraordinară!

Senzația pe care ți-o dă mersul cu trotineta electrică e-Twow Booster este o combinație perfectă de adrenalină și un sentiment extraordinar de libertate.

Mai mult, este foarte distractiv!

Nimic nu se compară cu o tură cu trotineta electrică e-Twow Booster într-o zi caldă de vară pe străzile orașului.

Briza aerului de vară care își bate în păr și te răcorește în timp razele calde ale soarelui te bronzează fără efort, oamenii îți zâmbesc și parcă lumea întreagă e a ta.

Totul este o chestiune de timp până vă obișnuiți cu trotineta, dar asta nu durează mult, vă asigurăm.

După o tură, două, deja începi să simți trotineta și nu mai vrei să o lași deoparte, până devii dependent de ea, cam așa se întâmplă.

Adrenalina este și ea pe plus, pentru că e-Twow Booster este o combinație ideală între utilitate și plăcere. Mai mult, ești eco-friendly, și natura likes this!

Ce îți poți dori mai mult?

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care e-Twow Booster este cea mai bună trotinetă electrică din lume!

Singurul dezavantaj al e-Twow Booster este iarna, toamna și poate puțin din primăvară, perioadă în care trebuie să o pui deoparte până vara viitoare.

Sursa: www.calitativ.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.