eco vouchere bucuresti
Noutati

E-TWOW Partener Eco-Vouchere!

Daca detii un voucher in cadrul “Programului de stimulare a eliminarii din traficul bucurestean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare prin acordarea de eco-vouchere” te asteptam in showroomul nostru de pe de pe Str. Nicolae Titulescu, Bl. 81-71, Bl. 10, sector 1.

Voucherele se pot folosii pana la sfarsitul anului 2019 conform regulamentului. Click aici pentru a citi regulamentul.

Pentru a utiliza ecovoucherul, beneficiarul persoana fizica sau juridica va prezinta:

 1. EcoVoucherele in original;
 2. Cartea de identitate in original;
 3. Certificat de Inregistrare Fiscal – in original pentru Persoane Juridice.

Program Showroom: L-V – 11:00 – 19:00 / S – 11:00 – 16:00 / D – Inchis
Vânzări Showroom: 0740 096 666 showroom.bucuresti@e-twow.ro

Regulament eco vouchere - trotinete electrice

 • Eco voucherele vor putea fi folosite exclusiv la achiziţionarea de: biciclete electrice si trotinete electrice disponibile in stoc in magazinul E-TWOW  din Str. Nicolae Titulescu, Bl. 81-71, Bl. 10, sector 1.
 • Eco voucherele pot fi folosite doar pentru achizitia unor produse destinate persoanelor cu varsta de peste 18 ani.
 • Eco voucherul poate fi aplicat pentru orice produs cu o valoare de pana in 9000 lei (TVA inclus). Poate fi folosita si cate o fila de voucher cu o valoare de 3000 lei pentru o achizitie. In situatia in care produsul dorit de client are o valoare mai mica de 3000 lei (suma inscrisa pe o fila a voucher-ului) sau multiplu de 3000 de lei, vanzatorul nu va oferi rest in bani. Daca produsul dorit depaseste valoarea unei file de voucher (3,000, 6,000 sau 9,000 lei ) clientul va achita diferenta.
 • Se poate achizitiona un singur produs de acelasi fel pe o factura, alaturi de un singur acesoriu ale produsului respectiv (un singur produs din fiecare categorie) prin utilizarea a cel putin unei file din voucher.
 • La această campanie pot participa doar cetățenii Români, cu vârsta de peste 18 ani, ce fac dovada domiciliului în Municipiul București sau persoane juridice inregistrate in Bucuresti,  acceptate in programul „Eco-voucher în schimbul unui autovehicul uzat“.
eco vouchere bucuresti

Primaria Municipiului Bucuresti desfasoara un proiect ce isi propune sa diminueze efectele poluarii aerului asupra mediului, cauzate de emisiile de gaze de esapament de la autovehiculele uzate, prevenirea generarii deseurilor si diminuarea efectelor poluarii solului si apei, cauzate de scurgerile de substante periculoase de la autovehicule uzate.

Pentru aceasta, Primaria Municipiului Bucuresti acorda o finantare nerambursabila sub forma de eco-voucher, pentru achizitionarea unui autoturism nou, a altor mijloace de locomotie noi, obiecte electrocasnice si electronice noi, in schimbul predarii spre casare a unui autovehicul uzat.

Eco-voucherele pot fi folosite pentru achizitia de produse mai sus mentionate exclusiv in reteaua de unitati comerciale partenere. Detalii despre Regulamentul Programului puteti gasi si pe site-ul PMB.

2 thoughts on “E-TWOW Partener Eco-Vouchere!

 1. Dinca Camelia spune:

  Buna ziua,
  sunt interesata de bicicleta electrica city si nu o mai aveti pe stoc, as vrea sa o achizitionez prin eco-voucher.
  va rog sa ma anuntati cand sosesc.

  1. E-TWOW Romania spune:

   Buna ziua! Din pacate, n-o sa mai comercializam modelul CityBike

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.