Noutati

Comunicat

Dragi clienti,

Intrucat sanatatea este pe primul loc pentru toti, trebuie sa ne luam toate masurile pentru a evita pe cat posibil orice contact fizic cu alte persoane. Totusi, stim ca multi dintre voi va bazati pe trotinetele electrice in aceasta perioada ca alternativa la transportul in comun. Asadar, ramanem aici pentru voi, dar pentru siguranta tuturor, incepand cu data de 18.03.2020 vom aplica urmatoarele masuri de precautie:

  • Punctele de lucru se inchid dar vor functiona in baza programarilor telefonice. Pentru service, test drive si achizitii, accesul in punctele de lucru E-TWOW se va face doar pe baza de programare telefonica, de luni pana vineri in intervalul orar 09:00 – 16:00. Pentru programari va rugam sa consultati aici datele de contact aferente locatiei care va intereseaza.
  • Cand intrati in showroom sau intr-un punct de service va rugam sa folositi dezinfectantul pus la dispozitie de noi si sa pastrati o distanta de siguranta fata de alte persoane prezente.

Trotinetele de test sunt dezinfectate dupa fiecare utilizator.

Punctele noastre de vanzari vor functiona in continuare, dar pentru siguranta dumneavoastra si a noastra, recomandam achizitia online pentru toate comenzile. Daca aveti nevoie de consiliere inainte de plasarea unei comenzi online, departamentul nostru de vanzari va sta la dispozitie telefonic 0755 088 149

 Va multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.