Noutati

GT 2020 SE

The best keeps getting better!

Trotinetele E-TWOW GT s-au făcut deja cunoscute ca fiind cele mai bune trotinete pentru deplasarile zilnice in oras. Dar mereu rămâne loc pentru îmbunătățiri, așa că faceți cunoștiință cu GT 2020 SE (Smart Edition).

Noua trotinetă vine cu un modul Bluetooth și este compatibilă cu o aplicație inteligentă care vă va îmbunătăți experiența de călătorie, iar în același timp vă va ține la curent cu ultimele noutăți din lumea mobilității electrice.

Aplicația E-TWOW Connect

Aplicația E-TWOW Connect are 4 secțiuni majore:

News – Știri

Când vom lansa un noua trotinetă E-TWOW? Care sunt cele mai recente actualizări ale aplicației? Cum schimbă vehiculele electrice transportul urban în întreaga lume? Găsiți răspunsurile la aceste întrebări și multe altele în secțiunea Știri a aplicației E-TWOW connect.

Product – Produse

Indiferent dacă doriți să verificați performanța trotinetei dvs. sau doriți să comparați diferite modele de trotinete, în secțiunea Produs veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie.

Connect – Conectare

Pentru a asocia trotineta cu smartphone-ul, trebuie mai întâi să vă asigurați că Bluetooth-ul telefonului este activat și că trotineta este pornită și se află în raza de acțiune. Pentru a face acest lucru, căutați dispozitivele din apropiere și conectați-vă cu trotineta.

În secțiunea Conectare puteți accesa și funcțiile trotinetei:

 • Setați limita de viteză
 • Aprinde / stinge luminile
 • Activați funcția Zero Start
 • Blocați trotineta
 • Mai multe funcții în curând…

Profile – Profil

Secțiunea de Profile este locul în care veți găsi informațiile personale și setările de cont.

Aplicația E-TWOW Connect este un proiect în curs de desfășurare 🙂

Ne bazăm pe feedback-ul vostru pentru a-l îmbunătăți până dezvoltăm cea mai bună aplicație de mobilitate. Trimite-ne parerea ta la marketing@e-twow.ro

3 thoughts on “GT 2020 SE

 1. Dan spune:

  Ar fi utila integrarea unei functii de alarma atunci cand se incearca miscarea trotinetei. Bineinteles ca ar trebui sa existe si o sirena mai puternica decat actualul claxon. Blocarea trotinetei nu este suficienta. Posed un Master din prima generatie de care sunt extrem de multumit si cu care nu am avut nici cea mai mica problema, dar as face oricand un upgrade la un e-twow cu adevarat smart, peste ce exista curent pe majoritatea trotinetelor electrice mult mai ieftine..

  1. E-TWOW Romania spune:

   Buna ziua. Exista si o functie de alarma care se declanseaza la miscarea rotilor trotinei

 2. Ciortan Lucian Leonardo spune:

  Foarte bună optiunea dar poate fi aplicata si pe Bustar, pentru mine ăsta a fost ninusul acestei trotineta. Si mi sa stricat stopul pe frina după 26 de luni dar în rest i este o trotineta super
  Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.