Evenimente

Asigurați-vă trotineta cu sistem antifurt cu senzor de amprenta

Trotinetele E-TWOW sunt concepute pentru a fi vehiculele personale ideale. Ușoare și pliabile, pot fi transportate fără efort oriunde de oricine. Cu toate acestea, ocazional, apare o situație când ești obligat să parchezi trotineta si să o lași nesupravegheată. De exemplu, este posibil să trebuiască să faceți cumpărături în timp ce vă deplasați cu trotineta, sau poate fi necesar să vă întâlniți cu cineva într-un spațiul public interior. Astfel de situații ar fi putut fi ușor incomode pentru utilizatorii de trotinete în trecut, dar acum aveți o soluție simplă și accesibilă: sistemul antifurt cu sensor de amprenta.

Cum funcționează blocarea senzorului de amprentă

Sistemul are un cablu durabil din oțel, înfășurat în cauciuc, care este conectat la o carcasă din aliaj de aluminiu ce găzduiește mecanismul electronic de blocare. Dispozitivul este foarte ușor de utilizat. Nu are nevoie de o aplicație, deoarece funcțiile sale pot fi accesate direct din mecanismul de blocare. Fără Bluetooth care să comunice cu o aplicație, dispozitivul consumă foarte puțină energie, deci rareori trebuie reîncărcat. De fapt, se poate debloca de peste 3000 de ori cu o singură încărcare completă. Bateria poate fi încărcată cu un cablu de încărcare USB.
Dispozitivul are o stare implicită, astfel încât orice amprentă digitală poate fi utilizată pentru deblocarea initiala. Odată ce îl deblocați și configurați setările, amprenta devine cheia. Prima amprentă a utilizatorului va deveni administrator și toate celelalte amprente vor trebui să fie confirmate de administrator. Configurarea necesită doar câteva minute și puteți stoca până la 20 de amprente diferite. Acest lucru înseamnă că puteți oferi familiei dvs. acces la trotineta sau puteți utiliza blocarea senzorului pentru trotinetele comunale folosite de o mică organizație.

Avantaje

  • Acum aveți o măsură suplimentară de siguranță atunci când lăsați trotineta nesupravegheat
  • Fără caracteristici complicate. Pur și simplu blocați și plecați!
  • Fără o aplicație sau un mecanism de blocare mecanică, dispozitivul nu poate fi spart sau deblocat manual.
  • Poate fi folosit pentru a bloca trotinete, scutere, biciclete și alte tipuri de echipamente de exterior.
  • Sistemul antifurt cu amprenta este durabile și poate funcționa fără probleme timp de câțiva ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.