Noutati

5 Motive să alegi trotineta electrică E-TWOW

Ești în căutarea unui mijloc de transport care să te scape de orele lungi petrecute în trafic sau de minutele irosite în încercarea de a găsi un loc de parcare? Trotineta electrică E-TWOW este o opțiune perfectă, fiind unul dintre cele mai practice mijloace de transport alternativ.

În ultimii ani, tot mai mulți oameni optează pentru alegerea unui mijloc de transport electric. Acest lucru se datorează faptului că tot mai multe persoane doresc să protejeze mediul şi să lase o amprentă de carbon cât mai mică.  Dacă și tu ești una dintre persoanele care s-au săturat de aglomerația orașelor mari și de traficul la orele de vârf,  trotineta E-TWOW este răspunsul pentru tine.

Iată ce ai de câștigat dacă alegi o trotinetă electrică E-TWOW:

1. Rapiditate și confort

Unul dintre avantajele trotinetelor electrice E-TWOW este faptul că te ajută să scapi de traficul aglomerat, atingând o viteză de până la 40 km/h. Poți să te deplasezi pe trotuar și pe străduțe înguste pe care este dificil să pătrunzi cu mașina. În plus, te strecori prin trafic, fără a mai rămâne blocat în coloana de mașini care pare că nu se mai termină. Trotineta electrică E-TWOW este ușor de utilizat, oferindu-ţi posibilitatea să o folosești fără a avea nevoie de lecții de condus și fără a depune efort.

2. Portabilitate

Trotinetele E-TWOW au între 11,2 si 13 kg. Greutatea scăzută, dar și dimensiunea redusă, le face simplu de depozitat, cu atât mai mult cu cât modelele sunt pliabile. Spre deosebire de biciclete sau scutere, o trotinetă se poate transporta cu ușurință oriunde și se poate depozita în interior.

3. Eco-friendly

Schimbările climatice au dus la căutarea unor moduri de transport mai ecologice. Acest lucru a constituit unul dintre factorii principali care au contribuit la creșterea interesului față de acest tip de vehicul. Trotinetele electrice E-TWOW reprezintă un mod de călătorie fiabil, silențios, accesibil și ecologic, acestea având un consum mic de electricitate, fără a elibera dioxid de carbon în atmosferă.

4. Costuri reduse

Raportându-ne la costurile de achiziție și de întreținere ale unei mașini, trotineta electrică îți oferă posibilitatea de a face economii importante în ceea ce privește consumul de combustibil. Trotinetele electrice E-TWOW sunt alimentate cu baterii performante care pot rezista mulți ani de zile dacă sunt exploatate corect. Trotineta E-TWOW te scutește de plata taxelor și a întreținerii mașinii, iar în ceea ce privește mentenanţa acesteia, trebuie doar să ai grijă să înlocuiești anvelopele și plăcuțele de frână la timp. În plus, trotineta E-TWOW este una dintre cele mai economice vehicule din lume, cu un consum de energie de 7.5Wh/km. Din calculele noastre, cu energie electrică de 1 euro puteți folosi trotineta 1000 km!

5. Funcționalitate

Designul dinamic al trotinetei E-TWOW, garda la sol redusă, roțile de 200mm, ghidonul ajustabil pe înălțime și sistemul de pliere completă reprezintă alte avantaje semnificative, trotineta fiind concepută special pentru a satisface nevoile de mobilitate ale clienților noștri. În plus, tehnologiile de ultimă generație folosite, precum KERS, sistemul de recuperare a energiei cinetice, confirmă faptul că trotineta electrică pliabilă E-TWOW reprezintă unul dintre cele mai eficiente mijloace de transport electric.

Acestea fiind spuse, o trotinetă electrică te va ajuta să te deplasezi mai rapid, să economisești bani, să reduci nivelul de poluare asupra mediului și să te bucuri de o experiență inedită, diferită de mersul pe jos la serviciu și de orele întregi pierdute in trafic. Trotinetele electrice E-TWOW îți oferă o calitate superioară  pentru ca tu să nu te mai loveşti de problemele zilnice din trafic și de costurile ridicate aferente altor mijloace de transport.

Trăiește experiența E-TWOW și comandă unul dintre cele 4 modele disponibile: Booster Plus S, Booster V, Booster German Edition, GT 2020 SE, în funcție de nevoile tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.