Noutati

Sunt sistemele de închiriere trotinete viitorul mobilității urbane?

Soluțiile de închiriere vehicule există de mulți ani. Sunt foarte utile pentru persoanele care călătoresc și au nevoie de acces la un vehicul personal atunci când se află într-un oras străin. Cu toate acestea, sistemele clasice de închiriere și-au pierdut mult din popularitate odată cu apariția trotinetelor electrice de închiriat.

Această soluție alternativă de transport oferă oamenilor acces pe termen scurt la o trotinetă electrică. În timp ce nimeni nu poate contesta utilitatea trotinetelor electrice, orașele se confruntă acum cu natura dezorganizată a sistemelor de închiriere fără standuri.

Aici intervine E-TWOW RideSharing, sistemul de închiriere trotinete cu standuri de andocare. Sistemul E-TWOW RideSharing are avantaje nu doar pentru utilizatori, dar si pentru municipalități.

Avantajele închierii trotinetelor electrice

Fie că vorbim despre sisteme de închiriere cu standuri de andocare sau de cele libere, studiile au arătat că inchirierea vehiculelor electrice reduce drastic nivelul de poluare din orașe. De asemenea, aceasta este o soluție și pentru reducerea traficului și pentru dezvoltarea economică. Nu în ultimul rând, vehiculele electrice pe 2 roti aduc populației multe beneficii pentru sănătate. Mai mult, ele reprezintă este una dintre cele mai eficiente modalități de a parcurge distanțe scurte în oraș. Închirierea unei biciclete sau a unei trotinete electrice este ieftină și convenabilă.

Dezavantajele trotinetelor fără standuri

Trotinetele fără standuri par grozave în teorie, dar ele aduc o mulțime de provocări pentru pietoni și administrațiile orașelor.

 • Tulburare pe străzi

În ciuda eforturilor depuse de operatorii închiriere trotinete pentru a-și educa utilizatorii cu privire la modul corect de a parca trotinetele, puțini oameni se obosesc să respecte regulile. Trotinetele fără standuri sunt abandonate fără a lua în considerare consecințele. Când staționează incorect, trotinetele deranjează pietonii, împiedică circulația, blochează locurile de parcare și arată inestetic.

 • Nu reprezintă o soluție ecologică

Chiar dacă teoretic nu poluează, trotinetele de închiriat trebuie să fie ridicate de pe străzi pentru a fi încărcate și apoi plasate înapoi pe străzi. Această operațiune se face cu mașini, ceea ce este ironic, deoarece trotinetele electrice de închiriat sunt prezentate ca o alternativă la mașini.

 • Vandalism

Indiferent cât de civilizată este o țară, vor exista întotdeauna oameni care găsesc plăcere în distrugere. Trotinetele lăsăte pe străzi sunt frecvent vandalizate de infractori sau chiar de pietoni care sunt deranjați de trotinetele parcate necorespunzător.

Sistemul de închiriere E-TWOW RideSharing cu standuri de andocare

La E-TWOW am identificat dezavantajele trotinetelor fără standuri. Ca atare, am dezvoltat un sistem care elimină aceste dezavantaje, fără a pierde niciun avantaj pentru utilizatori. Prin plasarea stațiilor de andocare în locații strategice, creăm o rețea de transport care acoperă zone largi. Rețelele noastre completează adesea rețelele actuale de transport public.

Când nu sunt utilizate, trotinetele sunt parcate în siguranță în stațiile lor, astfel încât să nu deranjeze pietonii și să fie protejate de vandalism. Mai mult, deoarece trotinetele se încarcă în timp ce sunt parcate, acestea au mai puține perioade în care nu sunt funcționale.

E-TWOW nu produce doar trotinete. Noi producem și stații de andocare și dezvoltăm aplicația de închiriere. Deoarece dezvoltăm toate componentele sistemului de RideSharing, ne asigurăm că toate funcționează perfect împreună. Soluția noastră poate fi adaptată de municipalități ca parte a rețelei de transport public. Poate fi folosit și de către corporații ca soluție de navetă pentru angajații lor sau poate fi utilizat în industria turismului. Investitorii care doresc să conducă o afacere profitabilă se pot alătura rețelei noastre sau pot folosi soluția noastră de închiriere pentru a-și crea propria afacere. E-TWOW RideSharing este o soluție flexibilă ce poate fi integrată în orice comunitate.

4 thoughts on “Sunt sistemele de închiriere trotinete viitorul mobilității urbane?

 1. Olteanu ion spune:

  Ma intereseaza o colaborare pentru orașul focsani

  0730932449

  1. E-TWOW Romania spune:

   Buna ziua. O sa va contacteze cineva in cel mai scurt timp.

 2. Buna ziua, sunt interesat de o colaborare într-o locație de pe litoral. Mulțumesc.

  1. E-TWOW Romania spune:

   Buna ziua! Veti pe contactat pe mail pentru mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.