Tranziția către mobilitate electrică se produce din ce in ce mai rapid. Cei care au cel mai mult de câștigat din aceasta tranziție sunt oamenii deschiși la schimbare. Ei au înțeles că producția de mașini convenționale va înceta în următorii 10 ani iar costurile de transport vor fi din ce in ce mai mari pentru ele. Așadar vehiculele electrice si stațiile de încărcare auto reprezintă cea mai sigură investiție pentru viitor.

Avantajele stațiilor de încărcare auto Gentle Electric

Chiar daca infrastructura stațiilor de încărcare electrice s-ar dezvolta peste noapte, o statie de încărcare auto proprie e necesară pentru orice deținător de mașină electrică. E soluția ideală pentru a pleca mereu de acasă cu mașina complet încărcată. Față de alte stații similare, stațiile de încarcare Gentle Electric au câteva avantaje esențiale:

  • Sunt ușor de instalat – Stațiile Gentle Electric au dimensiunii reduse și posibilități flexibile de montare (picior metalic/accesorii perete)
  • Sunt ușor de folosit –  Stațiile dispun de o interfață intuitivă cu comenzi simple. Mai mult decât atât, stațiile de încărcare auto sunt compatibile si cu o aplicație de mobil ce permite controlul de la distanță.
  • Au compatibilitate extinsă –  Stațiile de încărcare auto Gentle Electric sunt compatibile cu toate vehiculele electrice cu conectori tip 2.

Afișez toate cele 3 rezultate

Show sidebar