I. Informații generale

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR – General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, e-twow.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Site-ul e-twow.ro este operat de societatea ART-STEEL TECHNOLOGIES S.R.L. , cu sediul in Str. Locomotivei nr. 1, Craiova, judet Dolj, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J16/512/2011.

e-twow.ro este un operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizata) ni le transmiteti. Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet, e-twow.ro.

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

II.1. Dacă sunteți client al e-twow.ro, E-TWOW România va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume și prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul în care utilizați e-twow.ro, de exemplu comportamentul/preferințele/obișnuințele dumneavoastră în cadrul e-twow.ro, precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin e-twow.ro sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea e-twow.ro.

II.2. Dacă sunteți vizitator al e-twow.ro, E-TWOW România va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării e-twow.ro, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul formularului pentru  contact, întrebări sau reclamații, în măsura în care îl completați.

II.3. Dacă aplicați pentru un job în cadrul E-TWOW România în calitate de candidat, prin accesarea secțiunii Cariere disponibilă în curând pe e-twow.ro, E-TWOW România va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în acest context, cum ar fi nume, prenume, adresa de e-mail, telefon, experiență precum și orice alte date incluse în documentele pe care alegeți să le încărcați în această secțiune.

III. Scopurile și temeiurile de prelucrării

III.1. Dacă sunteți client al e-twow.ro, E-TWOW România prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră și e-twow.ro, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea și facturarea comenzii plasate pe e-twow.ro, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și E-TWOW România, definit în cuprinsul Termenelor și condițiilor. Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și E-TWOW România.

  • pentru îndeplinirea obligațiilor legale care incumbă E-TWOW România în contextul serviciilor prestate prin intermediul e-twow.ro, inclusiv a obligațiilor în materie fiscală, precum și în materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea E-TWOW România de a respecta obligațiile legale care îi revin și deci în imposibilitatea de a vă oferi serviciile prin e-twow.ro.

  • pentru activități de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanță  (e-mail, sms) de comunicări comerciale privind produsele și serviciile oferite de E-TWOW România, prin e-twow.ro.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea căsuței corespunzătoare de la momentul finalizarii comenzii. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opțiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conținând comunicări comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

  • în scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a e-twow.ro, realizarea de profiluri de preferințe de consum, în principal, în vederea îmbunătățirii experienței oferite pe e-twow.ro.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al E-TWOW România de a îmbunătății permanent experiența clienților pe e-twow.ro. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

III.2. Dacă sunteți vizitator al e-twow.ro, E-TWOW România prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • pentru activități de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanță  (e-mail, sms), de comunicări comerciale privind produsele și serviciile oferite de E-TWOW România, prin e-twow.ro.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe e-twow.ro. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți  folosi opțiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conținând comunicări comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

  • pentru rezolvarea plângerilor, reclamațiilor și pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăți experiența dumneavoastră oferită pe e-twow.ro.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al E-TWOW România de a asigura funcționarea corectă a e-twow.ro, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor e-twow.ro, inclusiv prin soluționarea diferitelor întrebări sau reclamații.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

IV. Durata pentru care vă prelucrăm datele

Ca principiu, E-TWOW România va prelucra datele dumneavoastră  cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform politicilor interne ale E-TWOW România, respectiv pe durata necesară îndeplinirii obligațiilor legale care revin în sarcina E-TWOW România (de exemplu, în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exercițiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, E-TWOW România va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de E-TWOW România pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, E-TWOW România poate dezvălui datele dumneavoastră către Parteneri, către societățile afiliate E-TWOW România, către terțe persoane sau entități care sprijină E-TWOW România în oferirea de servicii prin e-twow.ro (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

  • pentru administrarea e-twow.ro, inclusiv pentru intermedierea relației dintre dumneavoastră și Partenerii noștri care comercializează produse prin această pagină de internet, în măsura în comandați produse vândute de aceștia;
  • în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități clienților, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către E-TWOW România prin e-twow.ro;
  • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea e-twow.ro și a serviciilor derulate prin intermediul ei;
  • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;
  • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
  • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

Pentru prelucrarea de date derulată de Partenerii cu care intrați în relație, potrivit Termenelor și condițiilor, prin intermediul e-twow.ro și care prelucrează datele dumneavoastră în nume propriu, în calitate de operatori de date, vă rugăm să aveți în vedere politicile de confidențialitate oferite de acei Parteneri. E-TWOW România nu are niciun control asupra modului în care vă sunt prelucrate datele de către aceștia.

VI. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către E-TWOW România pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

VII. Drepturile de care beneficiați

În legătură cu această prelucrare de date, aveți dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal, rectificarea sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării, dreptul de vă opune prelucrării în limitele și condițiile prevăzute de lege, precum și dreptul la portabilitatea datelor accesand Centrul de Particularizare ale setarilor de Cookie din cadrul site-ului e-twow.ro. De asemenea, dacă alegeți să oferiți consimțământul dumneavoastră, aveți dreptul să-l retrageți în orice moment, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de E-TWOW România pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia. În plus, aveți dreptul de a depune plângeri la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la: marketing@e-twow.ro
Monitorizarea respectării cerințelor legale în acest domeniu este asigurată inclusiv de către responsabilul cu protecția datelor desemnat în cadrul E-TWOW România, având următoarele date de contact: marketing@e-twow.ro

Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați următorul link: Politica privind fisierele cookies