E-TWOW este parte a unui concept internațional, care, prin intermediul tehnologiilor înalte folosite în procesul de producție, a realizat vehicule electrice unice, care se diferențiază prin caracteristici tehnice revoluționare.

Echipa este una entuziastă, realizată din profesioniști, întotdeauna pregătiți pentru noi provocări și mereu în contact cu utilizatorii vehiculelor E-TWOW.

Promovăm ineditul și inovația și le oferim clienților noștri o alternativă pe care nu și-au imaginat-o, dar care va deveni indispensabilă pentru ei.

Îmbinând experiența în domeniul mecanic și electric cu pasiunea și necesitatea creării unor soluții inovative de transport, echipa noastră a realizat cele mai bune vehicule electrice pe doua roți.

Ne bucurăm de recunoaștere internațională, primind numeroase patente care atestă unicitatea și inovativitatea vehiculelor E-TWOW.

În prezent, Centrul European de Distribuție este reprezentat de Fabrica din Romania, iar clienții noștri se bucură de sprijinul echipei E-TWOW de aici.

Vehiculele electrice beneficiază de tehnologii de ultimă oră: printre acestea se numără tehnologii precum KERS – sistem de recuperare a energiei cinetice, pilot automat, posibilitatea de limitare a vitezei, pentru a se potrivi legislației fiecărei țări, sistem de pliere unic în lume, motor pe roata din față, cu tracțiune integrală.

Consumul de energie este de doar 6.15Wh/km, are o autonomie de 45 de km și o viteză de 36 km/h.

Trotineta electrică pliabilă E-TWOW reprezintă o excelentă confirmare a muncii inginerilor noştri, a designerilor, a întregii echipe, demonstrând că ne adaptam usor la provocările acestei perioade și la dorințele clienților noștri.

Echipa E-TWOW

Andreea Pașoi Sîrbu

Director General Romania

Ovidiu Pașoi Sîrbu

Director Executiv Romania

Alexandru Vasiliu

Manager Dezvoltare

Mihai Licu

Dezvoltator Business

Corneliu Ionele

Specialist Marketing Online

Vicentiu Vaduva

Manager de Cont

Dana Militaru

Director Financiar

Norocel Picu

Consilier Vânzări București

Laura Benedek

Consilier Vânzări București

Cosmin Dinu

Consilier Vânzări Craiova

Alex Stanciu

Tehnician Service București