Dragi clienti,
Intrucat sanatatea este pe primul loc pentru toti, trebuie sa ne luam toate masurile pentru a evita pe cat posibil orice contact fizic cu alte persoane. Totusi, stim ca multi dintre voi va bazati pe trotinetele electrice in aceasta perioada ca alternativa la transportul in comun. Asadar, ramanem aici pentru voi, dar pentru siguranta tuturor, incepand cu data de 18.03.2020 vom aplica urmatoarele masuri de precautie:

  • Punctele de lucru se inchid dar vor functiona in baza programarilor telefonice. Pentru service, test drive si achizitii, accesul in punctele de lucru E-TWOW se va face doar pe baza de programare telefonica, de luni pana vineri in intervalul orar 09:00 – 16:00. TEL 0744 606 559
  • Cand intrati in showroom sau intr-un punct de service va rugam sa folositi dezinfectantul pus la dispozitie de noi si sa pastrati o distanta de siguranta fata de alte persoane prezente.

Trotinetele de test sunt dezinfectate dupa fiecare utilizator.

Punctele noastre de vanzari raman deschise in continuare, dar pentru siguranta dumneavoastra si a noastra, recomandam achizitia online pentru toate comenzile. Daca aveti nevoie de consiliere inainte de plasarea unei comenzi online, departamentul nostru de vanzari va sta la dispozitie telefonic 0756 111 334

Va multumim!

Test drive = 300 Lei Discount.  Te asteptam in showroom-ul din Craiova pentru a testa una dintre trotinetele noastre, iar noi te rasplatim pe loc cu un discount  in valoare de 300 lei la achizitionarea urmatoarelor modele de trotinetele electrice E-TWOW: Master Plus, Booster Plus, Booster Plus S, Booster V. 

Acum poți testa produsele E-TWOW și in Showroom-ul nostru din Craiova.

Calea Bucuresti Nr.21, Bl 15 A, Craiova, Dolj.
0744 606 559     office@e-twow.ro

Program:
Luni-Vineri 09:00 – 16:00;
Sambata 10:00 – 14:00;
Duminica: Inchis;

Acum va puteti programa si online pentru un TestDrive in intervalul programului de mai sus.