Închiriază o trotinetă electrică simplu, rapid și în siguranță.

Descoperă cea mai eficientă metodă de deplasare în oraș. Uită de trafic, de taxele și locurile limitate de parcare și descoperă ce înseamnă să te deplasezi cu un vehicul ecologic.

Descarcă aplicația și rezervă o trotinetă pe una sau mai multe zile. Trotinetele te asteaptă în showroom-urile E-TWOW din București, Cluj si Craiova.

Asset 8

Avantaje

Strânge-ți gașca de prieteni, închiriați câteva trotinete electrice și explorați orașul pe 2 roți

Plimbări recreaționale

Ai ramas fără permis, ai mașina în service sau pur și simplu ai de efectuat multe deplasări în oraș și vrei să eviți traficul? Trotineta electrică reprezintă o soluție ideală de transport în mediul urban.

Mijloc de transport alternativ

Fie că pleci într-un city break sau vrei să îi arăți orașul unui prieten care te vizitează, trotineta electrică este ideală pentru a vizita obiective turistice fără să pierzi ore în șir în trafic

Soluție de transport turistic

Trotineta electrică este mijlocul de transport ideal pentru oraș. Dar nu ne crede pe cuvânt! Închiriază o trotinetă câteva zile și te vei convinge singur de avantajele ei.

Test drive

Cum închiriez

Group 3

Instalezi aplicația apoi te autentifici sau ai opțiunea de a vedea mai întâi prețurile. La prima utilizare se crează un cont de utilizator, folosind un număr de telefon valid și o adresă de e-mail. Ulterior creării contului, autentificarea se va face doar pe baza numărului de telefon.

2

Din ecranul principal, se selectează sediul de închiriere, data la care se dorește închirierea trotinetei și perioada de închiriere dorită. Se vizualizează trotinetele disponibile și se alege una dintre ele.

3

Dupa alegerea unei trotinete, utilizatorul este direcționat în meniul de check out și ulterior în meniul de plata. Plata se efectuează în avans completând datele cerute de bancă.

Tarife

Atenție! În momentul ridicării trotinetei, se va percepe o taxă de 200 lei drept garanție,
sumă ce se va restitui în momentul recepției trotinetei închiriate.