Închiriază o trotinetă electrică simplu, rapid și în siguranță.

Descopera cea mai eficienta metoda de deplasare in oras. Uita de trafic, de taxele si locurile limitate de parcare si descopera ce inseamna sa te deplasezi cu un vehicul ecologic.

Descarca aplicatia si rezerva o trotineta pe una sau mai multe zile. Trotinetele te asteapta in showroomurile E-TWOW din Bucuresti, Cluj si Craiova.

Asset 8

Avantaje

Strange-ti gasca de prieteni, inchiriati cateva trotinete electrice si explorati orasul pe 2 roti

Plimbari recreationale

Ai ramas fara permis, ai masina in service sau pur si simplu ai de efectuat multe deplasari in oras si vrei sa eviti traficul? Trotineta electrica reprezinta o solutie ideala de transport in mediul urban.

Mijloc de transport alternativ

Fie ca pleci intr-un city break sau vrei sa ii arati orasul unui prieten care te viziteaza, trotineta electrica este ideala pentru a vizita obiective turistice fara sa pierzi ore in sir in trafic

Solutie de transport turistic

Trotineta electrica este mijlocul de transport ideal pentru oras. Dar nu ne crede pe cuvant. Inchirieaza o trotineta cateva zile si te vei convinge singur de avantajele ei.

Test drive

Cum închiriez

Group 3

Instalezi aplicatia apoi te autentifici sau ai optiunea de a vedea mai intai preturile. La prima utilizare se creaza un cont de utilizator, folosind un numar de telefon valid si o adresa de e-mail. Ulterior crearii contului, autentificarea se va face doar pe baza numarului de telefon.

2

Din ecranul principal, se selecteaza sediul de inchiriere, data la care se doreste inchirierea trotinetei si perioada de inchiriere dorita. Se vizualizeaza trotinetele disponibile si se alege una dintre ele.

3

Dupa alegerea unei trotinete, utilizatorul este directionat in meniul de check out si ulterior in meniul de plata. Plata se efectueaza in avans completand datele cerute de banca.

Centre de închiriere

Tarife

Atentie! In momentul ridicarii trotinetei, se va percepe o taxa de 200 lei drept garantie,
suma ce se va restitui in momentul receptiei trotinetei inchiriate.