Pentru a achita produsele comandate pe www.e-twow.ro ai la dispozitie mai multe optiuni:

  • Plata numerar sau ramburs
  • Plata online cu Card bancar VISA sau Mastercard – Vezi detalii
  • Ordin de plata
  • Plata prin CREDIT (plata cu credit de consum in rate lunare)

PLATA NUMERAR/RAMBURS

Plata se face in lei, integral, la livrare, catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.

PLATA ONLINE CU CARDUL

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, www.e-twow.ro foloseste platforma EuPlatesc.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati EuPlatesc.
In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata EuPlatesc. E-twow.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

PLATA PRIN ITRANSFER

Poti utiliza aplicatia de internet banking a bancii tale pentru a efectua plata, exact ca in cazul unui transfer bancar obisnuit. Practic, dupa autentificarea in sistemul de internet banking se va afisa un ordin de plata precompletat cu toate datele tranzactiei. Prin semnarea electronica a ordinului de plata si aprobarea platii, tranzactia va fi finalizata cu succes.

Plata se efectueaza instant, in conditii de siguranta maxima, utilizand sistemul de internet banking cu care esti deja familiarizat.

In acest moment, poti folosi iTransfer pentru plati online efectuate prin intermediul solutiilor de internet banking furnizate de Banca Transilvania.

PLATA PRIN ORDIN DE PLATA

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de E-TWOW, in urma confirmarii comenzii. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise. In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului trebuie prezentata stampila firmei sau o imputernicire semnata.