BREVETE

  • Vehicul pliabil și portabil cu unitate de control integrată, sistem de monitorizare și avertizare, pentru transportul unei singure persoane.
  • Mânere și ghidon pliabile care facilitează reducerea mărimii vehiculului pentru stocare și transport.
  • Brevete în curs de înregistrare.

MOTOR CURENT CONTINUU FĂRĂ PERII

Care este în interiorul roții fără aer din față, aceasta fiind o tehnologie militară (caracteristică unică pe piață).

SENZOR LED DE LUMINĂ PENTRU ECRAN ȘI FAR

Va porni automat atunci când lumina ambientală este redusă (caracteristică unică pe piață).

CONSUM SCĂZUT DE ENERGIE

Trotineta electrică E-TWOW are un consum de doar 6.15W/km.

SISTEM KERS

Utilizează tehnologia KERS (sistem de recuperare a energiei cinetice) prin frânarea regenerativă, motiv pentru care autonomia bateriei poate fi mărită considerabil. Acest sistem este utilizat și în competițiile de Formula 1, fiind prima dată când a fost utilizat pe o trotinetă electrică! (caracteristică unică pe piață).

GREUTATE

Trotineta electrică E-TWOW are o greutate de doar 10.7 kg.

FRÂNARE

Utilizează frânarea magnetică (fără frecare) ceea ce face ca utilizarea trotinetei să fie lină, sigură și confortabilă.

COMPLET PLIABILĂ

Poate fi complet pliată și transportată foarte ușor, având un sistem de pliere in trei puncte, unic (brevetat).

ANVELOPE FĂRĂ AER

Este o tehnologie utilizată în industria automobilelor. Cauciucurile sunt alcătuite dintr-un material special, foarte rezistent și extrem de fiabil, nefiind necesară vulcanizarea anvelopelor pentru că nu există riscul de a face pană.

AFIȘAJ ELECTRONIC

Trotineta are pe ghidon un afișaj electronic ce vă permite să aveţi acces la toate informaţiile necesare: distanţă totală parcursă, distanţa parcursă de la ultima resetare la zero, viteza, nivelul bateriei şi temperatura.

SUSPENSIE FAȚĂ ȘI SPATE

Trotineta are sisteme de suspensie care să facă utilizarea mai confortabilă și mult mai sigură.

PILOT AUTOMAT

Puteți seta viteza constantă dorită în timpul utilizării și trotineta va reține aceea viteză fără ca dvs. să mai apăsați maneta de accelerație. Funcția poate fi ușor anulată.

LIMITAREA VITEZEI

Legislația mai multor țări impune o limitare a vitezei. Prin utilizarea acestei opțiuni, o dată stabilită o viteză maximă, motorul va deveni funcțional și trotineta nu va putea depăși viteza astfel setată. Aceste limite sunt 6km/h, 12 km/h, 20 km/h, 25 km/h sau 30 km/h. Această funcție poate, de asemenea, să fie ușor anulată.

ZERO START

Împingeți puțin trotineta cu piciorul și doar apoi motorul va porni. Această funcție este gândită pentru a spori siguranța în timpul folosirii.

VITEZĂ

Cu un motor de 500W, trotineta electrică pliabilă E-TWOW atinge o viteză de până la 36 km/h.

SISTEM DE PLIERE COMPLETĂ

Trotineta electrică E-twow poate fi ușor pliată și depliată. Plierea este completă şi poate fi făcută rapid în 3 paşi: mânere, înălţimea ghidonului şi platforma.

STABILITATE

Designul trotinetei electrice E-TWOW, modul de distribuire a greutăţii şi structura sa, îi oferă stabilitate şi uşurinţă în utilizare chiar şi pentru o persoană ce nu a mai folosit o trotinetă.

FRÂNARE DUBLĂ

O caracteristică standard a trotinetei electrice E-TWOW este frânarea dublă. Frâna de pe mâner este o frână de motor electronică: cu cât se aplică o forţă mai mare, cu atât frânarea este mai puternică. Trotineta electrică E-TWOW are de asemenea şi frâna de urgență care are rolul de a stopa deplasarea roții din spate. În orice situaţie v-aţi afla, daca primul sistem, frâna magnetică, este dezactivat, se poate folosi frâna de urgență. Frânarea magnetică este recomandată a fi utilizată, în principal, pentru încetinire.

SISTEMUL DE ILUMINAT

Trotineta electrică E-TWOW este echipată cu un sistem format din 6 led-uri albe și un senzor de lumină ce va aprinde automat farurile atunci când lumina ambientală este redusă.

CLAXON

Deoarece drumul este împărţit cu alţi utilizatori (pietoni, bicicliști, persoane pe role), trotineta electrică este echipată cu un claxon electric (piezo-ceramic).

DIMENSIUNI MICI

Pliată, trotineta are dimensiunile: 97cm x 33cm x 14.5cm, fiind uşor de transportat şi depozitat (spre exemplu, sub birou, troler sau în vestiar, sub scaunele din autobuz, tren sau de la școală)